Subscribe Now: Feed Icon

среда, 16. јул 2014.

Besplatno održavanje tekućeg računa

Stanojevic Blog - Održavanje tekućih računa naplaćuju gotovo sve banke u Srbiji. Malo sam istraživao i našao da neke banke nude besplatno održavanje računa za mlade do 25/26/27 godina.

Banke koje nude besplatno održavanje tekućih računa?

 1. Raiffeisen banka - CLUB paket

"Namenjen je isključivo mladim osobama koje žele da se finansijski osamostale, ali još uvek nemaju stalno zaposlenje. CLUB paket dostupan je svim osobama starosti od 18 do 26 godina i BESPLATAN do zasnivanja radnog odnosa ili navršene 26. godine života!".

Jednostavna procedura, dovoljno je samo da ponesete ličnu kartu i za 10 minuta imaćete otvoren tekući račun. Nakon nedelju dana dobijate i MasterCard debitnu karticu  sa kojom možete plaćati robu i usluge u zemlji i inostranstvu, podizati gotovinu na bankomatima, a možete i kupovati putem interneta!

2. AIK Start paket

Paket tekućeg dinarskog računa BEZ NAKNADE namenjen isključivo mladima od 16-25 godina.

Paket obuhvata:
  • Tekući račun
  • Visa Electron debitnu karticu
  • SMS servis i
  • Izvod po tekućem računu

3. Erste Omladinski račun

"Ukoliko imaš između 16 i 27 godina, otvorićemo ti potpuno besplatno, samo uz ličnu kartu, tvoj prvi Erste Omladinski račun. Uz račun, dobijaš potpuno besplatno i MasterCard debitnu karticu, kao i besplatnu uslugu NetBankinga."

Ono što na sajtu piše sitnim slovima:  

Plaćanje računa, odnosno ispitnih prijava obavlja se uz naknadu u iznosu od 0,25% od iznosa za plaćanje (min. 15 dinara)

Napomena: Ovu su banke za koje sam pronašao da nude besplatno održavanje računa. Ukoliko postoji još neka banka ostavite komentar.

Podaci su preuzeti sa zvaničnih sajtova banaka.

16.07.2014.

Нема коментара:

Постави коментар

Subscribe Now: Feed Icon